Σάββατο 16 Οκτωβρίου 2010

Ημέρα εγκαινίων η Κυριακή 17.10.10 & ομιλίας του Γ. Ρούσσου

Η προσεχής Κυριακή, 17.10.2010, είναι η ημέρα των εγκαινίων, καθώς θα γίνουν τα εγκαίνια δύο μεγάλων κατακτήσεων της Καλύμνου και επιτευγμάτων της Δημαρχίας Γ. Ρούσσου: των Σφαγείων και του δεύτερου ταχύπλοου της ΑΝΕΚ Kalymnos Dolphin. Θα ακολουθήσει η ομιλία του κ. Ρούσσου.
-  Τα Δημοτικά Σφαγεία, στα Γιαννοχώραφα, το μεσημέρι της Κυριακής, 12:00´,  θα έχουν τα επίσημα εγκαίνια τους. Οι κρεοπώλες χρησιμοποιούσαν για αρκετούς μήνες τις εγκαταστάσεις των σφαγείων, αλλά χωρίς την επίσημη τελετή έναρξης, κάτι που θα γίνει την Κυριακή. Ετσι ο Δήμος, από τις 17.10.2010, ένα νεόκτιστο κτίριο με άριστη διαρρύθμιση του εσωτερικού χώρου και με σύγχρονη τεχνολογική εγκατάσταση που πληροί με απόλυτη επάρκεια τους όρους υγιεινής των σφαγείων το παραδίδει στους κρεοπώλες της Καλύμνου προς χρήση. Μετά τον αγιασμό των εγκαινίων θα παρατεθεί δεξίωση, στον αύλειο χώρο του κτιρίου, προσφορά των Καλύμνιων κρεοπωλών.
Τα Δημοτικά Σφαγεία, ένα έργο που ταλαιπωρήθηκε, χάθηκε, αλλά στη «ζωή» επανήλθε επί Δημαρχίας Ρούσσου, είναι έργο υποδομής, που προστατεύει την ποιότητα ζωής, ανεβάζει το πολιτιστικό επίπεδο της καθημερινότητάς μας και θέτει τέρμα στη ρύπανση του περιβάλλοντος.
-  Το απόγευμα της ίδιας ημέρας, στις 7 η ώρα, εγκαινιάζεται Kalymnos Dolphin, στο χώρο που είναι δεμένο μαζί με το δίδυμο «αδελφάκι» του KALYMNOS STAR. Μετά τα εγκαίνια θα παρατεθεί μικρή δεξίωση.
Το νέο αυτό αστέρι της ΑΝΕΚ είναι ένα εκπληκτικό πλοίο, με βελτίωση των προδιαγραφών του STAR και αποτελεί για τη η δημ. Αρχή, σύμφωνα με ηγετικά στελέχη της παράταξης, σύμβολο επιτυχίας στον κλάδο της τοπικής ακτοπλοΐας. Και γενικότερα, η ΑΝΕΚ είναι για τον κ. Γ. Ρούσσο η σημαία της Δημαρχίας του. Και χωρίς ακόμη τα άλλα μεγάλα έργα: βιολογικό καθαρισμό (το μεγαλύτερο έργο της Καλύμνου), ασφαλτοστρώσεις (Πόθια, Αργος, Χωριό, περιφερειακοί Πανόρμου κ.α.), πλακοστρώσεις σε όλη την Κάλυμνο, αφαλατώσεις, κτίριο ΑΜΕΑ, Αγορά και πολλά άλλα, μόνο με την ΑΝΕΚ: Ν. ΚΑΛΥΜΝΟΣ, KALYMNOS STAR, Kalymnos Dolphin, η Δημαρχία Ρούσσου θα μπορούσε να βγει δυναμικά και επιθετικά στις εκλογές. 
Αμέσως μετά τα εγκαίνια του Dolphin ακολουθεί η προεκλογική ομιλία του κ. Γ. Ρούσσου, στην κεντρική πλατεία. Θα αναφερθεί στο έργο του και θα παρουσιάσει τους υποψήφιους δημ. σ/λους του ψηφοδελτίου του � το Σάββατο, 16.10.10, είναι η τελευταία ημέρα για την κατάθεση ψηφοδελτίων από τους συνδυασμούς για τις δημοτικές και τις περιφερειακές εκλογές.
Με την ομιλία του κ. Ρούσσου και την πρώτη δημόσια εμφάνιση όλων των υποψηφίων του ψηφοδελτίου του, κλείνει η Κυριακή της 17.10.10, ημέρα γεμάτη από την παράταξη Γ. Ρούσσου. Κυριακή Εγκαινίων, επίδειξης έργου και δεσμεύσεων για πιο παραγωγική ακόμη την πρώτη Καλλικρατική θητεία.    




ΠΗΓΗ : www.argokalymnos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ένα ελληνικό νησί στα κορυφαία στον κόσμο για αναρρίχηση με 4.000 διαδρομές

  Στους 12 καλύτερους αναρριχητικούς προορισμούς του κόσμου κατατάχθηκε η Κάλυμνος για το 2023. Τον κατάλογο ανακοίνωσε πρόσφατα η δημοφιλής...