Κυριακή 27 Ιουνίου 2010

ΑΝΟΙΞΕ Ο ΑΚΤΟΠΛΟΙΚΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΜΝΟ ΜΑΣ !!!!

ΑΝΟΙΞΕ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΤΟΠΛΟΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΗΣ ΚΑΛΥΜΝΟΥ ΜΑΣ .
ΕΦΘΑΣΕ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ BLUE STAR 1 ΤΩΝ 185 m .
Η ΚΑΛΥΜΝΟΣ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΤΗΣ ΑΝΟΔΟΥ.
ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ Η ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ ΠΛΟΙΟΥ .
ΠΛΗΘΟΣ ΚΟΣΜΟΥ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΛΕΥΡΕΣ ΤΟΥ ΛΙΜΑΝΙΟΥ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΑΓ.ΣΑΒΒΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΑΠΟΘΑΝΑΤΙΖΑΝ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ.
Η ΟΛΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΠΡΟΣΔΕΣΗΣ ΕΓΙΝΕ ΣΕ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΧΡΟΝΟ (ΠΕΡΙΠΟΥ 12 ΛΕΠΤΑ) . ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΕ ΝΑ ΠΕΣΟΥΝ ΑΓΚΥΡΕΣ. Η ΕΞΟΔΟΣ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΕΣΗ . Η ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΟΛΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΜΑΣ , ΤΟ ΛΙΜΕΝΑΡΧΕΙΟ , ΤΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΗΤΑΝ ΑΨΟΓΗ.
Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ κ.Γ.ΡΟΥΣΣΟΣ ΘΑ ΑΝΕΒΕΙ ΑΘΗΝΑ ΑΜΕΣΑ ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΥΣΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΑ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ ΤΟΥ ΠΛΟΙΟΥ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΔΙΑΜΟΡΦΩΜΕΝΗ ΠΡΟΒΛΗΤΑ.
ΑΝΑΜΕΝΟΝΤΑΙ ΘΕΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ .
Η ΚΑΛΥΜΝΟΣ ΜΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΑΞΙΖΕΙ !!!!
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ !!


Πηγή : http://www.alithiafm.gr/

Επιτέλους το Blue Star 1 στην Κάλυμνο.

Σήμερα το απόγευμα έκανε το πρώτο του δρομολόγιο το Blue Star 1. Πολλοί Καλύμνιοι κατέβηκαν στο λιμάνι για να το υποδεχθούν και υπό τους ήχους των δυναμιτών και κορναρισμάτων έγινε η πετυχημένη προσέγγισή του στο λιμάνι της Καλύμνου. 

Η πολύ καλή συνεργασία της δημοτικής αστυνομίας, της δημοτικής συγκοινωνίας και του Λημεναρχείου είχε σαν αποτέλεσμα να αποβιβαστούν οι επιβάτες χωρίς καθυστέρηση. Έτσι σε ελάχιστο χρόνο το καράβι απέπλευσε για να συνεχίσει το ταξίδι του.
Αυτή είναι η αρχή για να βγει η Κάλυμνος από την ακτοπλοική απομόνωση. Τώρα πρέπει όλοι οι αρμόδιοι να τρέξουν για να εντάξουν και άλλα δρομολόγια στο εβδομαδιαίο πρόγραμμα προς και από την Κάλυμνο.


Bluestar 1 στο λιμάνι της Καλύμνου from Kalymnians Voice on Vimeo.

Πηγή : http://www.kalymniansvoice.gr

Ένα ελληνικό νησί στα κορυφαία στον κόσμο για αναρρίχηση με 4.000 διαδρομές

  Στους 12 καλύτερους αναρριχητικούς προορισμούς του κόσμου κατατάχθηκε η Κάλυμνος για το 2023. Τον κατάλογο ανακοίνωσε πρόσφατα η δημοφιλής...