Σάββατο 2 Φεβρουαρίου 2013

Βουλευτές των Ανεξάρτητων Ελλήνων στην Κάλυμνο για την επέτειο των Ιμίων.

Κλιμάκιο 4 βουλευτών των Ανεξάρτητων Ελλήνων επισκέφτηκε την Κάλυμνο την Πέμπτη 31/1/2013 για να τιμήσουν τους τρεις ήρωες του Πολεμικού Ναυτικού που έχασαν τη ζωή τους για την πατρίδα στα Ίμια.
 
Ο Αναπληρωτής Γραμματέας της Κοινοβουλευτικός Ομάδας Βουλευτής Ημαθίας Κώστας Γιοβανόπουλος, ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος και Τομεάρχης Εξωτερικών Βουλευτής Επικρατείας Τέρενς Κουίκ, ο Τομεάρχης Άμυνας Βουλευτής Αχαΐας Γιώργος Νταβρής και η Τομεάρχης Ναυτιλίας και Βουλευτής Δωδεκανήσου Μίκα Ιατρίδη κατέθεσαν στεφάνι στο μνημείο των 3 ηρώων των Ιμίων που βρίσκεται κοντά στο Λιμεναρχείο.
 
Η τελετή έγινε παρουσία των τοπικών αρχών.
 
 
 
 
 
http://www.kalymniansvoice.com
 
 

ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΤΟ ΟΚΑΝΑ ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΜΝΟ

Με καθυστέρηση που οφείλεται στην δεινή οικονομική κατάσταση που επικρατεί στο ΟΚΑΝΑ, τοποθετήθηκε σήμερα πλησίον του μικρού κτιρίου που παραχωρήθηκε από το νοσοκομείο ,ειδικό προκατ κτίριο (60 τ.μ2) προκειμένου να φιλοξενήσει την δημιουργία δομής ΟΚΑΝΑ στο νησί μας.

Συνεργεία της αναδόχου εταιρείας  3Κ που έχει αναλάβει το έργο, σε συνεργασία με ιδιωτικά εξειδικευμένα συνεργεία προχώρησε στην κάλυψη βελτιωτικών παρεμβάσεων , προκειμένου το προκατ να είναι έτοιμο προς χρήση σε εύλογο χρονικό διάστημα, όπου σε συνδυασμό με την όποια ολοκλήρωση χρειάζεται το κτίριο που παραχωρήθηκε από το νοσοκομείο, να είναι σε πλήρη ετοιμότητα.

Σημαντικά  βήματα στην καταπολέμηση της μάστιγας των ναρκωτικών στο νησί μας, ευελπιστώντας να μην υπάρξει κι άλλη καθυστέρηση σε ένα τόσο σημαντικό θέμα της Καλύμνου.


palmoskalymnou.blogspot.gr

Ένα ελληνικό νησί στα κορυφαία στον κόσμο για αναρρίχηση με 4.000 διαδρομές

  Στους 12 καλύτερους αναρριχητικούς προορισμούς του κόσμου κατατάχθηκε η Κάλυμνος για το 2023. Τον κατάλογο ανακοίνωσε πρόσφατα η δημοφιλής...