Σάββατο 4 Δεκεμβρίου 2010

Με 2 δρομολόγια την εβδομάδα από Πειραιά έμεινε η Κάλυμνος.

Με 2 δρομολόγια την εβδομάδα έμεινε τελικά η Κάλυμνος αφού το " Διαγόρας" ήδη διέκοψε τα δρομολόγια του για την ετήσια επιθεώρηση, ενώ το "Ιεράπετρα" εκτελεί ένα δρομολόγιο, κάθε Πέμπτη.
Στη θέση του " Διαγόρας" δρομολογήθηκε το " Blue Star Paros", το οποίο όμως θα εκτελεί ένα δρομολόγιο την εβδομάδα. Συγκεκριμένα θα αναχωρεί από τον Πειραιά κάθε Παρασκευή στις 17.30 το απόγευμα και θα φτάνει στις 04.40 τα ξημερώματα του Σαββάτου με ενδιάμεσα λιμάνια την Πάρο, Νάξο, Αστυπάλαια. Θα συνεχίζει για Κω, Νίσυρο, Τήλο, Ρόδο, Καστελόριζο και θα επιστρέφει στην Κάλυμνο τα ξημερώματα της Κυριακής στις 03.00 με προορισμό τον Πειραιά και ενδιάμεσα λιμάνια την Αστυπάλαια, Νάξο και Πάρο.
Πάντως η " Blue Star " προκειμένου να εξυπηρετήσει τους επαγγελματίες μεταφορείς από την ελάττωση των δρομολογίων, μεταφέρει εντελώς δωρεάν από Πειραιά στην Κω τα φορτηγά, που έχουν τελικό προορισμό την Κάλυμνο.
Να σημειωθεί ότι το  " Διαγόρας" αναμένεται να επαναδρομολογηθεί στις 18 Δεκεμβρίου.
- Νησιωτική Διαδρομή.

Ένα ελληνικό νησί στα κορυφαία στον κόσμο για αναρρίχηση με 4.000 διαδρομές

  Στους 12 καλύτερους αναρριχητικούς προορισμούς του κόσμου κατατάχθηκε η Κάλυμνος για το 2023. Τον κατάλογο ανακοίνωσε πρόσφατα η δημοφιλής...