Παρασκευή 13 Αυγούστου 2010

Η Κάλυμνος Χόρεψε στον ρυθμό της Hip-Hop (φωτογραφίες)

Η Κάλυμνος για περίπου 2 ώρες χόρευε στους ρυθμούς της hip-hop με τούς Goin' Through, Νέβμα, Professional Sinnerz, Thirio και Komis X (Family the Label) σε μια μοναδική live συναυλία στο χώρο του δημοτικού σταδίου Καλύμνου χθές τετάρτη 11 Αυγούστου.

Αναλυτικά τα συγκροτήματα που έπαιξαν LIVE !

Οι Goin’ Through (Νίκος Βουρλιώτης (NiVo), Μιχάλης Παπαθανασίου) είναι το 1ο Hip Hop συγκρότημα που υπέγραψε συμβόλαιο με δισκογραφική εταιρία το 1994. Ήταν αυτοί που έφεραν το hip-hop στην Ελλάδα και από τότε έως τώρα έχουν ταράξει τα νερά με αμέτρητες επιτυχίες. Το τραγούδι που τους έκανε γνωστούς ήταν μια διασκευή του "Γαρύφαλλε Γαρρύφαλλε" με την συμμετοχή του Βλάση Μπονάτσου. Από τότε μετρούν 16 χρόνια συνεχούς επιτυχίας στον χώρο της Ελληνικής Hip Hop Σκηνής και αμέτρητα albums (πάνω από 15).  Έχουν συνεργαστεί με μεγάλους καλλιτέχνες όπως: Μαρίνα Σκιαδαρέση, Βλάση Μπονάτσο, Γιώργος Μαζωνάκης , Δέσποινα Βανδή, Άννα Βίσση, κ.α. Στο show θα έχουμε την ευκαιρία να ακούσουμε τραγούδια από το νέο τους Album "Joker" (Πολλά Προβλήματα, Μπορώ κι εγώ feat NEBMA).   
Goin' Through FT Nebma - Μπορώ κι εγώ



Οι ΝΕΒΜΑ (Νοητική Επανάσταση Βάση Μουσικής Ασυλίας) αποτελούνται από τους Νίκο Παυλίδη γνωστός ως Ισορροπιστής, τον Βαγγέλη Σερίφη γνωστός ως Dj Rico στην μουσική παραγωγή και τον Στάθη Τελιούδη γνωστό ως Αλχημιστή. Και οι 3 πολύ γνωστοί και πολύ πετυχημένοι στο χώρο της Hip Hop σκηνής. To summer hits αυτού του καλοκαιριού από τους ΝΕΒΜΑ λέγετε "Εμμονή" με την συμμετοχή της Κατερίνας Στικούδης από τον επερχόμενο δίσκο των ΝΕΒΜΑ με τίτλο "ΝΕΒΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ"!
ΝΕΒΜΑ feat Κατερίνας Στικούδη - Εμμονή

Ο Kώστας Δράκουλας ή αλλιώς Θηρίο ασχολήθηκε με την μουσική από  πολύ μικρή ηλικία. Το 2008 ηχογράφησε το τραγούδι "Μαύρα Μεσάνυχτα" για την ομώνυμη σειρά του Mega στην οποία έπαιξε κιόλας . Επίσης είχε έναν ρόλο και στην ταινία "Λούφα και Απαλλαγή I4". Το σημαντικότερο είναι ότι το θηρίο έχασε 140 κιλά και πλέον είναι αγνώριστος!. Φέτος το καλοκαίρι το τραγούδι που έχει γίνει summer hits λέγετε «Μια νύχτα μόνο» με την εκρηκτική συμμετοχή της  Ελένη Φουρέιρα.
Θηρίο feat Ελένη Φουρέιρα - Μια νύχτα μόνο



Ο Λευτέρης Παναγίωτιδης ή αλλιώς Κόμης Χ (Χαοτικός) απόκτησε πολλούς θαυμαστές μετά το φεστιβάλ Θεσσαλονίκης το 2006 οπού κερδίζει την πρώτη θέση. Με την νίκη του αυτή αποδεικνύει ότι το Hip Hop και οι καλλιτέχνες που το εκπροσωπούν αποτελούν κυρίαρχο μουσικό ρεύμα, και πλέον είναι εμφανές ότι ο Κόμης Χ είναι δυναμικός εκπρόσωπος του Hip Hop στην χώρα. Φέτος θα κυκλοφορήσει το νέο του album.
Professional Sinnerz feat Κόμης Χ - Nirvana

Οι Professional Sinnerz αποτελούνται από τους Σάββα Κουτσίδη ή αλλιώς Tyler που είναι ο μουσικός παραγωγός και Dj και τον Γιάννη Στεργίου γνωστό ως Αδάμα που είναι ο Mc . Τον περασμένο χειμώνα έβγαλαν το κομμάτι "Όταν σε είχα πρωτοδεί" το όποιο έγινε τρομερή επιτυχία και κάνει όλη την Ελλάδα να το τραγουδά!! Το νέο τους album τους έχει τίτλο Scarred Individuals και πλέον η νέα τους επιτυχία λέγετε "Πες ότι θες"
Professional Sinnerz - Pes Oti Thes






ΠΗΓΗ :  www.kalymniansvoice.gr

Ένα ελληνικό νησί στα κορυφαία στον κόσμο για αναρρίχηση με 4.000 διαδρομές

  Στους 12 καλύτερους αναρριχητικούς προορισμούς του κόσμου κατατάχθηκε η Κάλυμνος για το 2023. Τον κατάλογο ανακοίνωσε πρόσφατα η δημοφιλής...