Τετάρτη 1 Οκτωβρίου 2014

Η Κάλυμνος στην έκθεση ΤΒΕΧ (Travel Blog Exchange) στην Αθήνα

1.200 μικρά σφουγγάρια δώρο στους συνέδρους.
Τη συμμετοχή της Καλύμνου στην ετήσια διοργάνωση του ΤΒΕΧ (Travel Blog Exchange) Ευρώπης, τη μεγαλύτερη παγκοσμίως συγκέντρωση διαμορφωτών γνώμης στο χώρο του τουρισμού, μέσω των ειδικευμένων blogs και των δημοφιλέστερων δικτύων social media που θα πραγματοποιηθεί από τις 23 έως τις 25 Οκτωβρίου στην Αθήνα, αποφάσισε το ΔΣ Καλύμνου.
Στο πλαίσιο της συμμετοχής του ο Δήμος αποδέχθηκε πρόταση να είναι χορηγός στην εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στο συνεδριακό κέντρο του Μεγάρου Μουσικής, προσφέροντας στους ξένους συνέδρους 1.200 μικρά σφουγγάρια.
Τα ανταποδοτικά οφέλη από αυτή την χορηγία θα είναι τα εξής:
-Δωρεάν συμμετοχή του Δήμου Καλυμνίων στην διοργάνωση.
-Δυνατότητα τοποθέτησης έντυπου προωθητικού υλικού σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο στο Συνεδριακό Κέντρο όπου θα παρουσιάζονται οι χορηγοί.
-Προβολή web banner σε προκαθορισμένο χώρο στην ιστοσελίδα του THIS IS ATHENS/TBEX 2014.
-Προβολή σε όλη την ηλεκτρονική και διαδικτυακή επικοινωνία της πόλης που θα γίνεται για τους σκοπούς του συνεδρίου.
-Προβολή λογότυπου ως Χορηγός στο Συνεδριακό Κέντρο όπου θα πραγματοποιηθεί το ΤΒΕΧ.
-Προβολή λογότυπου ως Χορηγός στο γραφείο υποδοχής των συμμετεχόντων κατά την άφιξη τους στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών.
-Δυνατότητα ειδικού σταντ με παραδοσιακά προϊόντα του προορισμού στην Έκθεση Ελληνικών Παραδοσιακών Προϊόντων στη Τεχνόπολις του Δήμου Αθηναίων στις 22 Οκτωβρίου.
-Ενημερωτικό έντυπο του αναμνηστικού προϊόντος μέσα στα gift bags των συνέδρων.

Το συνέδριο αναμένεται να παρακολουθήσουν περισσότεροι από 1.000 bloggers, ταξιδιωτικοί συγγραφείς και ειδικοί στα social media, όπως επίσης τουριστικοί πράκτορες και επαγγελματίες του κλάδου με έντονη δραστηριότητα στο διαδίκτυο, από την Ευρώπη αλλά και τη Βόρεια Αμερική.
Κατά τη διάρκεια του ΤΒΕΧ 2014 θα πραγματοποιηθούν σειρά συναντήσεων, εκπαιδευτικών σεμιναρίων και παρουσιάσεων με τη συμμετοχή διεθνούς φήμης εμπειρογνωμόνων και προσωπικοτήτων του χώρου, ενώ η διοργάνωση θα πλαισιωθεί από πλούσιο πρόγραμμα κοινωνικών εκδηλώσεων και δραστηριοτήτων στην Αθήνα και την ευρύτερη περιοχή.
Την οργάνωση έχει αναλάβει το Athens Convention and Visitors Bureau (ACVB) με τη συνδρομή της Εταιρείας Ανάπτυξης και Τουριστικής Προβολής του Δήμου Αθηναίων και την υποστήριξη του Υπουργείου Τουρισμού και του Ε.Ο.Τ.
Το TBEX θεωρείται ως μία από τις πλέον «περιζήτητες» αλλά και απαιτητικές εκδηλώσεις της παγκόσμιας κοινότητας του τουρισμού, αφού συγκεντρώνει τους διεθνώς σημαντικότερους και πιο «επιδραστικούς» δημιουργούς τουριστικού και ταξιδιωτικού περιεχομένου στο διαδίκτυο (blogs, podcasts, YouTube, Facebook, Twitter, Pinterest, Instagram, Flickr, Google+ κλπ.).
Για το λόγο αυτό, η διοργάνωση της Αθήνας αναμένεται να συμβάλει σημαντικά στην περαιτέρω ανάδειξη και προώθηση της ελληνικής πρωτεύουσας αλλά και της Ελλάδας γενικότερα στην παγκόσμια τουριστική βιομηχανία, καθώς κάθε χρόνο πριν, κατά τη διάρκεια αλλά και μετά την ολοκλήρωση του TBEX παρατηρείται θεαματική προβολή του τόπου φιλοξενίας, μέσα από πολυάριθμες αναρτήσεις (posts) και δημοσιεύσεις, αλλά και εκατοντάδες εκατομμύρια προβολές (views) video και σχόλια στα social media.
Να σημειώσουμε ότι τη συμμετοχή του Δήμου κι την χορηγία των 1200 μικρών σφουγγαριών ψήφισαν από τους 27 παρόντες δημοτικούς σύμβουλους όλοι ,πλη, του Σ.Ζερβού που μειοψήφησε ,διότι δεν αναφέρθηκε το κόστος συμμετοχής. 


ΠΗΓΗ..: www.kalymnos-news.gr

Ένα ελληνικό νησί στα κορυφαία στον κόσμο για αναρρίχηση με 4.000 διαδρομές

  Στους 12 καλύτερους αναρριχητικούς προορισμούς του κόσμου κατατάχθηκε η Κάλυμνος για το 2023. Τον κατάλογο ανακοίνωσε πρόσφατα η δημοφιλής...