Δευτέρα 12 Απριλίου 2010

Διέρρηξαν για δεύτερη συνεχόμενη φορά το Δήμο Καλυμνιων

Για δεύτερη συνεχή χρονιά το Δημοτικό Μέγαρο του Δημου Καλυμνιων έπεσε θύμα διαρρηκτών, χωρίς ευτυχώς θετικά γι αυτούς όμως αποτελέσματα...



Όλα τα είχε η Μαριορη ο φερετζές της έλειπε που λέει και ο απλός λαός
Τις πρώτες πρωινές ώρες Σαββάτου προς Κυριακή άγνωστοι τον αριθμό διαρρήκτες ,εκμεταλλευόμενοι τις εργασίες που εκτελούνται το τελευταίο διάστημα για την αποκατάσταση της παλιάς Αγοράς ,που βρίσκεται σε συνεχεία του Δημοτικού Μεγάρου, έσπασαν ένα από τα τζάμια των εξωτερικών παραθύρων και εισήλθαν στο εσωτερικό του.

Στην συνέχεια έσπασαν ένα από τα δυο μικρά πορτάκια του τμήματος του ταμείου του Δημου ,στην αποτυχία τους μάλλον να ανοίξουν το χρηματοκιβώτιο που βρίσκεται στο εσωτερικό του γραφείου, έσπασαν μερικά μικρά συρταρακια γραφείου των υπαλλήλων χωρίς όμως να πάρουν μαζί τους τίποτα αφού εκτός από μερικά νομίσματα δεν υπήρχαν καθόλου χαρτονομίσματα !!
Οι διαρρήκτες στην συνέχεια μεταφέρθηκαν στο διπλανό γραφείο της οικονομικής υπηρεσίας χωρίς και εκεί να έχουν θετικά αποτελέσματα γι αυτούς .
Ήδη από το πρωί η άνδρες του Α.Τ Καλυμνου διενεργούν ελέγχους ως προς την αναζήτηση των διαρρηκτών, που να σημειωθεί ότι είναι η δεύτερη φορά ,αφού και πέρσι το Δημοτικό Μέγαρο Καλυμνου είχε πέσει θύμα διαρρηκτών χωρίς απτά φυσικά αποτελέσματα.

www.kalymniansvoice.gr

Καλόλιμνος


kalolimnos from Kalymnians Voice on Vimeo.

Πηγή  : www.tvkosmos.gr 

Πάσχα στην Κάλυμνο με Δυναμίτες


ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ from Kalymnians Voice on Vimeo.



Πάσχα στην Κάλυμνο με Δυναμίτες - Μέρος 2ο from Kalymnians Voice on Vimeo.

Κάλυμνο - Μεγάλο Σάββατο (ΠΡΩΤΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ )


Κάλυμνο - Μεγάλο Σάββατο (ΠΡΩΤΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ) from Kalymnians Voice on Vimeo.


Πηγή :  www.kalymniansvoice.gr

Χορός στην Κεντρική Πλατεία (Πάσχα 2010)

Αργήσαμε λιγάκι αλλά το ανεβάσουμε το βιντεάκι, για όσους θέλουν μια γεύση από το χορό που γίνεται στην Κεντρική Πλατεία της Καλύμνου το Πάσχα με φόντο τους δυναμίτες... 




 


  Πηγή : http://www.kalymniansvoice.gr

Μεγάλη εβδομάδα στην Πατρίδα


ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ ΣΕ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΣΑΣ!!! Με τα παρακάτω videos, μυρίστε την ευωδιά της Μεγάλης Εβδομάδας, μαζί και της άνοιξης στην Πατρίδα.
Τα δύο πρώτα είναι ένα φωτογραφικό άλμπουμ για τις μέρες αυτές από τα δρώμενα στη μικρή μας Κάλυμνο. Είναι η πολύ καλή δουλειά που κυκλοφόρησε φέτος ο συμπατριώτης μας κ. Σμαλιός, τον ευχαριστούμε.






























Πηγή: http://www.kalymniansvoice.gr

Ένα ελληνικό νησί στα κορυφαία στον κόσμο για αναρρίχηση με 4.000 διαδρομές

  Στους 12 καλύτερους αναρριχητικούς προορισμούς του κόσμου κατατάχθηκε η Κάλυμνος για το 2023. Τον κατάλογο ανακοίνωσε πρόσφατα η δημοφιλής...