Παρασκευή 16 Μαρτίου 2012

ΠΡΙΝ ΤΟ ΠΑΣΧΑ Η “ΒLUE STAR" ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΜΝΟ

Κανονικά θα προσεγγίζουν τα πλοία της "ΒLUE STAR" στην Κάλυμνο , και μάλιστα άμεσα πριν το Πάσχα, μετά και από μικροπαρεμβασεις  που θα χρειαστεί να εκτελεστούν  στο μόλο , για την ακόμα πιο ασφαλέστατη προσέγγιση των πλοίων.
Εργασίες οι οποίες δεν θα ξεπερνούν το χρονικό διάστημα της μιας εβδομάδας, ενώ στα δρομολόγια της "ΒLUE STAR" προς τα Δωδεκάνησα η  Κάλυμνος θα είναι ο πρώτος σταθμός.
Αυτή ήταν η πρώτη αναφορά του δημάρχου κ. Δ. Διακομιχαλη, καθώς κατέφθασε στην Κάλυμνο , μετά την συνάντηση που είχε με στελέχη της ναυτιλιακής εταιρείας.

ΠΗΓΗ : http://www.kalymniansvoice.com

H DODEKANISOS SEAWAYS ανακοινώνει ότι το νέο απόκτημα της Ε/Γ-Ο/Γ "Παναγιά Σκιαδενή"

Από τη DODEKANISOS SEAWAYS ανακοινώνεται ότι το νέο απόκτημα της  Ε/Γ-Ο/Γ ΄΄Παναγιά Σκιαδενή΄΄ μετά την επιθεώρηση του αναχώρησε το απόγευμα από τον Πειραιά με προορισμό τη Ρόδο. Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού του θα προσεγγίσει διαδοχικά στα λιμάνια της Πάτμου, των Λειψών, της Λέρου και της Καλύμνου όπου και θα παραμείνει για 1 ώρα στο κάθε λιμάνι ως μια πρώτη γνωριμία με το επιβατικό κοινό των νησιών μας.
Με την ευκαιρία επιθυμούμε να ευχαριστήσουμε για μια ακόμα φορά τους κατοίκους των νησιών μας οι οποίοι στηρίζουν με κάθε τρόπο τις προσπάθειες της εταιρείας μας για συνεχή αναβάθμιση των ενδοδωδεκανησιακών θαλάσσιων μεταφορών, βασικό μοχλό ανάπτυξης του Δωδεκανησιακού συμπλέγματος, ιδιαίτερα στην σημερινή αρνητική συγκυρία.
Ευχαριστούμε επίσης τα πληρώματα των πλοίων μας, Δωδεκανήσιους ναυτικούς στο σύνολο τους, οι οποίοι με υψηλό αίσθημα ευθύνης και συνέπειας ανταποκρίνονται απόλυτα στους στόχους της εταιρείας αποτελώντας τη μεγάλη οικογένεια της.
Από τη Διεύθυνση

Ένα ελληνικό νησί στα κορυφαία στον κόσμο για αναρρίχηση με 4.000 διαδρομές

  Στους 12 καλύτερους αναρριχητικούς προορισμούς του κόσμου κατατάχθηκε η Κάλυμνος για το 2023. Τον κατάλογο ανακοίνωσε πρόσφατα η δημοφιλής...