Τρίτη 19 Οκτωβρίου 2010

Εγκαίνια του Kalymnos Dolphin, ήταν όλοι τους εκεί (2 φωτο, 3 VIDEO)

Την Κυριακή το βράδυ, 17.10.10, έγιναν τα εγκαίνια του νέου ταχύπλοου της ΑΝΕΚ Kalymnos Dolphin, με την παρουσία πολύ κόσμου. Από μεριάς  αντιπολίτευσης και ήταν παρόντες και οι αρχηγοί παρατάξεων με τα στελέχη τους.

Τον αγιασμό τέλεσε ο μητροπολίτης κ. Παΐσιος, ο οποίος εξέφρασε και τις θερμές ευχές του για το νέο απόκτημα του Δήμου. Ακολούθησαν οι χαιρετισμοί από τον πρόεδρο της ΑΝΕΚ και πρωτεργάτη του νέου στόλου της ΑΝΕΚ κ. Μιχάλη Λελέκη και από το δήμαρχο κ. Γ. Ρούσσο. Και οι δύο αναφέρθηκαν στους αγώνες τους για τον εκσυγχρονισμό και την ανάπτυξη της ΑΝΕΚ, αλλά και στις δύσκολες μέρες που πέρασαν, από την αγορά του πρώτου KALYMNOS DOLPHIN, του «ηρωικού» εκείνου ταχύπλοου, μέχρι το KALYMNOS STAR και το νέο Kalymnos Dolphin. Στο κλείσιμο της ομιλίας του ο κ. δήμαρχος απάντησε στην έκκληση του κ. Λελέκη να υποσχεθεί ότι θα παλέψει ο Δήμος και για την αγορά μεγάλου πλοίου που θα συνδέει την Κάλυμνο με τον Πειραιά, και ο κ. Ρούσσος, στο ίδιο μήκος κύματος αισιοδοξίας και αγωνιστικότητας με τον κ. Λελέκη, δεσμεύτηκε δημοσίως ότι την υπόθεση αυτή δεν την εγκατέλειψε ποτέ, αλλά θα συνεχίσει να την παλεύει.
Παρόντες στον αγιασμό, εκτός από την πολιτική ηγεσία του Δήμου με επικεφαλής το δήμαρχο κ. Ρούσσο, ήταν οι αρχηγοί των άλλων δύο παρατάξεων κ.κ. Δ. Διακομιχάλης και Γ. Γαλουζής με στελέχη τους, ο πρώην δήμαρχος κ. Μιχ. Ζαΐρης και οι υποψ. περιφ. σ/λοι Γ. Κατσοτούρχης και Κ. Σταυλάς. Ολοι τους, μετά τον αγιασμό, μπήκαν στην καμπίνα και το πιλοτήριο του πλοίου και θαύμασαν την τελειότητά του. Η πολιτική εικόνα ήταν ενωτική.
Στη συνέχεια η ΑΝΕΚ παρέθεσε δεξίωση στην προκυμαία με πλούσια εδέσματα και μετά το πέρας των εγκαινίων ακολούθησε η προεκλογική ομιλία του κ. Γ. Ρούσσου στην κεντρική πλατεία.   




ΠΗΓΗ : www.argokalymnos.gr

Ένα ελληνικό νησί στα κορυφαία στον κόσμο για αναρρίχηση με 4.000 διαδρομές

  Στους 12 καλύτερους αναρριχητικούς προορισμούς του κόσμου κατατάχθηκε η Κάλυμνος για το 2023. Τον κατάλογο ανακοίνωσε πρόσφατα η δημοφιλής...