Δευτέρα 1 Αυγούστου 2011

10ος Κολυμβητικός Διάπλους “ΤΕΛΕΝΔΟΣ – ΜΑΣΟΥΡΙ 2011

Την Κυριακή 7 Αυγούστου 2011 θα πραγματοποιηθεί ο 10ος Κολυμβητικός Διάπλους “ΤΈΛΕΝΔΟΣ – ΜΑΣΟΥΡΙ”.
Τόπος συνάντησης συμμετεχόντων Μυρτιές- Εστιατόριο “ΣΤΑΛΛΑ”- ώρα 12:30 , όπου θα γίνονται δεκτές δηλώσεις συμμετοχής.
Αναχώρηση συμμετεχόντων από Μυρτιές για Τέλενδο 13:30 Εκκίνηση Διάπλου 14:00 από Τέλενδο.
Τερματισμός στην Παραλία του Μασουριού.
Πληροφορίες : Γραφείο Αθλητισμού.
Καλύμνου, τηλέφωνο 22430 – 51601.

Από το Γραφείο Αθλητισμού Δήμου Καλυμνίων


Η Κάλυμνος στην ΕΡΤ και στην εκπομπή "Μένουμε Ελλάδα" με αφορμη την Σκανταλόπετρα

Με αφορμή τους αγώνες Σκανταλόπετρας που είχαμε την χαρά σαν Καλύμνιοι να ξαναφιλοξενήσουμε στο νησί μας μετά από χρόνια απουσίας εξαιτίας στενόμυαλης μικροπολιτικής του παρελθόντος, πραγματοποιήθηκε μια πολύ σημαντική για την Κάλυμνο προβολή στην εκπομπή της ΕΡΤ – «Μένουμε Ελλάδα». Καιρός ήταν να καταλάβουν όλοι ότι είναι απίστευτης μεγάλης σημασίας η διοργάνωση τέτοιων αγώνων και άλλων εκδηλώσεων προκειμένου να έχει η Κάλυμνος την προβολή που της αξίζει σε πανελλαδικό επίπεδο και όχι μόνο.  Αναρωτηθήκατε ποτέ πόσα θα πλήρωνε ένας δήμος για μια διαφήμιση/προβολή σε πανελλαδικής εμβέλειας κανάλι; Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα στοίχιζε πολλαπλάσια απ’ ότι στοίχισε η διοργάνωση των αγώνων!!
Στα πλαίσια της εκπομπής έγινε και ξενάγηση του αρχαιολογικού μας μουσείου και ιδιαίτερη προβολή της μοναδικής «Κόρης της Καλύμνου». Αυτό από μόνο του είναι ότι καλύτερο για την τουριστική προβολή του νησιού μας, γιατί αν περίμενε κάνεις να πάρει αλλιώς άδεια βιντεοσκόπησης του μουσείου και των εκθεμάτων… δεν θα την έπαιρνε ποτέ!!
Μπράβο στην Δημοτική Αρχη και σε όλους όσους βοήθησαν να πραγματοποιηθούν οι αγώνες Σκανταλόπετρας και πάλι στο σπίτι τους, με όλα τα επιπλέον οφέλη για το νησί μας (ιδιαιτερα στον Νικόλα Ρείσση και στον Νίκολα Τρικοιλη που ειναι η ψυχή των Αγώνων Σκανταλόπτρας). Ένα μεγάλο ευχαριστώ και στην ΕΡΤ και στους συντελεστές της εκπομπής «Μένουμε Ελλάδα» για την πολύ καλή δουλεία προβάλλοντας το όμορφο νησί μας.



Η Κάλυμνος στο Μένουμε Ελλάδα from Kalymnians Voice on Vimeo.




ΠΗΓΗ : www.kalymniansvoice.gr

Ένα ελληνικό νησί στα κορυφαία στον κόσμο για αναρρίχηση με 4.000 διαδρομές

  Στους 12 καλύτερους αναρριχητικούς προορισμούς του κόσμου κατατάχθηκε η Κάλυμνος για το 2023. Τον κατάλογο ανακοίνωσε πρόσφατα η δημοφιλής...