Κυριακή 14 Μαρτίου 2010

Excuse me Mr. Mayor… !!

Με αφορμή τα όλα όσα έγιναν και ειπώθηκαν το τελευταίο διάστημα για το ακτοπλοϊκό δεχτήκαμε διάφορα μηνύματα να μεταβιβάσουμε. Αλλά τα περισσότερα είναι οι συνηθισμένες ερωτήσεις, δηλαδή αυτές που έχουμε όλοι! Θα δούμε καράβι το καλοκαίρι; Θα αγοράσουμε πλοίο; Θα … θα … θα…!!!  Τα έχουμε συζητήσει εξάλλου πολλές φορές και δυστυχώς φοβάμαι πως θα τα πούμε και πολλές φορές ακόμα στο μέλλον. Τα κακό είναι πως τώρα είμαι εδώ … στην Κάλυμνο δηλαδή … και τα παρακολουθώ τα πράγματα, αν όμως έχουμε ακόμα ένα καλοκαίρι χωρίς καράβια φοβάμαι πως ούτε εγώ αλλά ούτε και πολλοί άλλοι Καλύμνιοι θα έχουν μείνει εδώ για να το συζητάμε το ακτοπλοϊκό πάλι το επόμενο χειμώνα πάλι.
Και έρχομαι στο πολύ σωστό ερώτημα το φίλου μας από το εξωτερικό…
Συγγνώμη κύριε Δήμαρχε αλλά απ’ ότι καταλάβαμε από τις διάφορες δημοσιεύσεις στο διαδίκτυο και στο ιντερνέτ, συμφωνήσατε με μια εταιρία (BLUE STAR) να κάνετε κάποιες μετατροπές στο λιμανάκι το μικρό (το έξω λιμάνι εννοεί) για να μπορούν τα πλοία τις εταιρίας να προσεγγίζουν την Κάλυμνο! ΠΟΤΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΤΕ ΤΙΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ;;; Σε λίγο θα μπει το Πάσχα! Πότε θα ξεκινήσετε λοιπόν; Μετά το Πάσχα;; Και πότε θα έχετε τελειώσει με το καλό;; Μήπως στα μέσα του καλοκαιριού, τότε που θα είναι ήδη δρομολογημένα τα πλοία αλλού;;  ΚΑΝΤΕ ΚΑΤΙ ΣΗΜΕΡΑ!!
Τελικά έχει ή δεν έχει δίκιο ο φίλος μας;; Δεν θα έπρεπε να είχαμε αρχίσει τις εργασίες;

Πηγή :  http://www.kalymniansvoice.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ένα ελληνικό νησί στα κορυφαία στον κόσμο για αναρρίχηση με 4.000 διαδρομές

  Στους 12 καλύτερους αναρριχητικούς προορισμούς του κόσμου κατατάχθηκε η Κάλυμνος για το 2023. Τον κατάλογο ανακοίνωσε πρόσφατα η δημοφιλής...