Κυριακή 14 Μαρτίου 2010

Κολυμβητήριο Καλύμνου – Εκτός Λειτουργίας τους περισσότερους μήνες.

Όσο περνάει ο καιρός βλέπουμε πως για το Κολυμβητήριο Καλύμνου δεν έχει να βρεθεί λύση. Άλλο ένα έργο ανάπτυξης και πολιτισμού που σιγά-σιγά φθείρετε και περνάει στα αζήτητα! Είδαμε να γίνονται κάποιες προσπάθειες να μπορέσει να λειτουργήσει στοιχειωδώς το κολυμβητήριο μας έστω και κάποιους μήνες το καλοκαίρι  αλλά με λύπη σας λέω πως δεν αρκεί!









ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO...
Σε μια εποχή που η Κω παλεύει να βρει τελικά που θα κάνει κολυμβητήριο εμείς που το έχουμε δεν το αξιοποιούμαι. Ο λόγος και εδώ απ’ ότι λένε οι ιδικοί είναι και πάλι οικονομικός.  Βέβαια αν λειτουργούσε σωστά ίσως να μπορούσαμε να οργανώσουμε και κανένα αγώνα στο Κολυμβητήριο Ολυμπιακών Διαστάσεων.  Ίσως ακόμα και να ενοικιαστεί σε διάφορες ομάδες για προπόνηση.

Τελικά δεν αρκεί μόνο να γίνει ένα έργο αλλά να πρέπει να υπάρχουν οι μηχανισμοί και οι άνθρωποι αυτοί που θα μπορέσουν να τα λειτουργούν και να τα συντηρούν. Διαπιστώνουμε με λύπη πως στην Κάλυμνο μάλλον δεν έχουμε και πολλούς ικανούς ανθρώπους και σίγουρα δεν έχουμε τους μηχανισμούς που να επιτρέπουν την ομαλή λειτουργία έργων σαν το Κολυμβητήριο.
Ας το δουν οι αρμόδιοι το θέμα πριν μετατραπεί σε άλλο ένα εγκαταλειμμένο χτίριο για πρεζόνια αντί για χώρο άθλησης των παιδιών μας. Όσο και να προσπαθούν οι υπεύθυνοι του αθλητισμού του Δήμου δεν μπορούν να καταφέρουν τίποτα παραπάνω απ’ ότι  έχουμε δει μέχρι τώρα (4-5 μήνες  λειτουργίας). Πρέπει να δοθεί λύση από παραπάνω!
Στο βίντεο του ρεπορτάζ επιλέξαμε να σας δείξουμε και τις δύο πλευρές του νομίσματος. Την θετική πλευρά με τα καλοκαιρινά πλάνα τραβηγμένα σε μια περίοδο λειτουργίας του κολυμβητηρίου από τον KALYMNOS WEB . Αλλά και την αρνητική πλευρά με πλάνα τραβηγμένα μόλις σήμερα, λίγες μέρες πριν την άφιξη των πρώτων τουριστών στο νησί μας. Πλάνα ερημιάς από ένα «εκτός λειτουργίας» κολυμβητήριο!!

Πηγή :  http://www.kalymniansvoice.gr
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ένα ελληνικό νησί στα κορυφαία στον κόσμο για αναρρίχηση με 4.000 διαδρομές

  Στους 12 καλύτερους αναρριχητικούς προορισμούς του κόσμου κατατάχθηκε η Κάλυμνος για το 2023. Τον κατάλογο ανακοίνωσε πρόσφατα η δημοφιλής...