Σάββατο 1 Μαΐου 2010

Ερχεται παιδίατρος στο νοσοκομείο Καλύμνου


Η ευχάριστη είδηση της ημέρας είναι ότι έρχεται παιδίατρος στο νοσοκομείο Καλύμνου. Εγκυρη πηγή μας έδωσε αυτή την είδηση, Σάββατο 01.05.10, 3μμ, και τη δημοσιεύουμε αμέσως.
Το χρόνιο πρόβλημα του νοσοκομείου Καλύμνου φαίνεται να βρίσκει λύση αμέσως με την άφιξη του νέου διοικητή κ. Ν. Σακελλαρόπουλου. Ο γιατρός έρχεται από τη Θεσσαλονίκη, είναι γνωστός του κ. διοικητή και εντός των ημερών, αν προφανώς δεν προκύψει κάτι συγκλονιστικό…, θα είναι στην Κάλυμνο.
Στην πολύ κρίσιμη κατάσταση των οικονομικών της χώρας μας, τώρα που οι προσλήψεις  στο Δημόσιο θα περιορίζονται σε βαθμό ασφυξίας (ο πρωθυπουργός δεσμεύτηκε ότι εξαιρούνται οι προσλήψεις στην Υγεία και Παιδεία, αλλά…), το νοσοκομείο Καλύμνου αποκτά παιδίατρο.
Ευχόμαστε και περιμένουμε ο κ. Σακελλαρόπουλος να δώσει κι άλλες λύσεις στη στελέχωση αλλά και στη οργάνωση-διοίκηση του νοσηλευτικού μας ιδρύματος.  
(Οταν αναλάβει καθήκοντα ο παιδίατρος, θα ενημερώσουμε τους αναγνώστες μας). 


Πηγή :  www.argokalymnos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ένα ελληνικό νησί στα κορυφαία στον κόσμο για αναρρίχηση με 4.000 διαδρομές

  Στους 12 καλύτερους αναρριχητικούς προορισμούς του κόσμου κατατάχθηκε η Κάλυμνος για το 2023. Τον κατάλογο ανακοίνωσε πρόσφατα η δημοφιλής...