Κυριακή 14 Μαρτίου 2010

Συσπειρώνονται Καλύμνιοι της Κω , στα σκαριά Σύλλογος …

kos (2) Όσοι θελήσουν να συπειρωθούν γύρω από την νέα κίνηση Καλύμνιων της Κω , πληροφορίες και τηλέφωνα υπάρχουν στην παρακάτω επυστολή..
Διαβάστε την επιστολή που μας έστειλαν
ΚΑΛΥΜΝΙΟΙ ΣΤΗΝ ΚΩ
Φίλες και φίλοι,
Όλοι  πλέον κατανοούμε και βλέπουμε καθημερινά τον αριθμό των Καλυμνιων που εργάζονται στο νησί της Κω να αυξάνεται, τα προβλήματα και η ανεργία στην ιδιαίτερη μας πατρίδα μας ανάγκασαν τους περισσότερους να γίνουμε εσωτερικοί μετανάστες και να βρούμε καταφύγιο στο γειτονικό νησί.

Ο καθένας μέσα από την εργασία  του κατάφερε να δημιουργήσει και  να εξελιχθεί, ωστόσο παρόλο που είμαστε  πάρα πολύ αυτοί που ζουν και εργάζονται στην Κω ποτέ δεν έχει γίνει κάποια οργανωμένη προσπάθεια ώστε να δημιουργήσουμε κάτι συλλογικό, ένα φορέα(ή σύλλογο) που να μας αντιπροσωπεύει και να έχει την δυνατότητα να ασχοληθεί με τα προβλήματα που προκύπτουν στην κοινότητα των Καλυμνιων  της Κω.
Πιστεύουμε ότι η στιγμή αυτή έχει φτάσει και οι συνθήκες είναι οι πλέον ωριμότερες ώστε να δημιουργήσουμε εκ θεμελίων κάτι που να ανήκει σε όλους εμάς,η δύναμη της οργανωμένης συλλογικότητας μπορεί να καταφέρει πολλά.
Τα προβλήματα και οι ανάγκες της κοινότητας μας θα βρουν επιτέλους ένα  αξιόπιστο δίαυλο επικοινωνίας και έκφρασης.
Αναλογιζόμενοι όλα τα προαναφερόμενα, παίρνουμε την πρωτοβουλία να καλέσουμε τον καθένα σας ξεχωριστά και όλους μαζί σε προσπάθεια να καταφέρουμε να συναντηθούμε και να συζητήσουμε πάνω στην ιδέα αυτή. Είναι μια ευκαιρία να δημιουργήσουμε κάτι που θα συμβάλει στο κοινό καλό όλων μας.
           Με εκτίμηση
  Χριστίνα. Θ.Σπλαγκουνια , Θεμελινα Χουρδα-Γερασκλη , Ανδρεας.Θ.Βαβλης, Δημητρης.Θ.Κουλλιας, Μιλτιαδης.Μ.Ζωιδης
Τηλ επικοινωνίας: 6945406484,6945588364,2242025012.
Email: zoidis77@yahoo.gr , info@vavlis.gr


Πηγή : http://kalymnos.wordpress.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ένα ελληνικό νησί στα κορυφαία στον κόσμο για αναρρίχηση με 4.000 διαδρομές

  Στους 12 καλύτερους αναρριχητικούς προορισμούς του κόσμου κατατάχθηκε η Κάλυμνος για το 2023. Τον κατάλογο ανακοίνωσε πρόσφατα η δημοφιλής...