Πέμπτη 21 Μαΐου 2015

Ο Δήμος Καλύμνου προμήθευσε με 4 στολές αστικού τύπου τον Πυροσβεστικό Σταθμό του νησιού

Ο Δήμος Καλύμνου προμήθευσε με 4 στολές αστικού τύπου τον Πυροσβεστικό Σταθμό του νησιού μας. 
Οι συγκεκριμένες στολές είναι κατάλληλες για φωτιές σε σπίτια, αυτοκίνητα κ.τ.λ. Γι’ αυτό όλες οι στολές συνοδεύονται από μπουκάλες οξυγόνου μάσκες και εσωτερικά έχουν επένδυση αλουμινίου.

Η προσπάθεια της προηγούμενης Δημοτικής Αρχής να ιδρύσει Πυροσβεστικό Σταθμό β΄ τάξεως στο Δήμο μας που έγινε πραγματικότητα, πέραν της στελέχωσης του με τρείς επαγγελματίες πυροσβέστες και τους προβλεπόμενους εθελοντές που πρέπει να είναι και πιστοποιημένοι, προκειμένου να έχει επιχειρησιακή επάρκεια απαιτούνται να γίνουν όλες εκείνες οι προμήθειες από την Δημοτική Αρχή τόσον σε επίπεδο εξοπλισμού όσον και σε επίπεδο προσωπικού προκειμένου οι πυροσβέστες να ανταποκρίνονται στις δύσκολες απαιτήσεις  μιας φωτιάς.

Γι’ αυτό ο Δήμαρχος ή ο υπεύθυνος Αντιδήμαρχος θα πρέπει να αναλάβουν δράση ώστε σε μόνιμη βάση να βρίσκονται στο νησί μας οι επαγγελματίες πυροσβέστες και ταυτόχρονα να υπάρχουν οι αναγκαίες πιστώσεις για την εύρυθμη λειτουργία του σταθμού.


ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ένα ελληνικό νησί στα κορυφαία στον κόσμο για αναρρίχηση με 4.000 διαδρομές

  Στους 12 καλύτερους αναρριχητικούς προορισμούς του κόσμου κατατάχθηκε η Κάλυμνος για το 2023. Τον κατάλογο ανακοίνωσε πρόσφατα η δημοφιλής...