Κυριακή 21 Μαρτίου 2010

Ευκαιρία οι πτήσεις χαμηλού κόστους προς τη Κω για την τουριστική αγορά της Καλύμνου …

Ενημερώνονται και προετοιμάζονται  όλοι οι φορείς και οι τουριστικοί  επιχειρηματίες της Κω πάνω στις δυνατότητες και τους   «νέους ορίζοντες» που ανοίγονται για το νησί τους,  με τις 3 εταιρείες πτήσεων χαμηλού κόστους , Ryan air, Easy Jet και Jet 2  .
Ο Δήμαρχος Ηρακλειδών  δε σταματά να αναφέρεται  στην προσπάθεια αυτή με τις εταιρείες χαμηλού κόστους, που άρχισε πριν 3 χρόνια, ώστε να ξαναγεννηθεί η ελπίδα για ανάκαμψη του τουρισμού μας.
“ Με τις εταιρείες αυτές – είπε- θα έχουμε 9 πτήσεις την εβδομάδα στο Νησί μας. Πρέπει να εκμεταλλευθούμε αυτήν την ευκαιρία που μας δίνετε. Όλοι μας πρέπει να δώσουμε ποιότητα στις επιχειρήσεις μας, ώστε να μείνουν ευχαριστημένοι οι πελάτες."
Ο Δήμος Ηρακλειδών  δημιούργησε μάλιστα ειδική ενημερωτική ιστοσελίδα τη “www.kosresorts.gr” . Προτρέπονται όλες οι επιχειρήσεις να εκμεταλλευτούν αυτό το site και να προβάλουν σε αυτό δωρεάν τις επιχειρήσεις τους.
Είναι αλήθεια πως από αυτή την προσπάθεια μπορούμε να ωφεληθούμε. Ας μη χάσουμε το τραίνο άλλη μια φορά …!
Σαφώς και πρέπει να αδράξει την ευκαιρία η Κάλυμνο! Διαφημίζοντας κατάλληλα το προϊόν της στο διαδίκτυο μέσω ανάλογων  ιστοσελίδων όπως και μέσω του google σίγουρα οι πτήσεις αυτές “ξώφαλτσα” ωφελούν τη Κάλυμνο;

πηγή πληροφοριών “ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΗΣ ΚΩ”

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ένα ελληνικό νησί στα κορυφαία στον κόσμο για αναρρίχηση με 4.000 διαδρομές

  Στους 12 καλύτερους αναρριχητικούς προορισμούς του κόσμου κατατάχθηκε η Κάλυμνος για το 2023. Τον κατάλογο ανακοίνωσε πρόσφατα η δημοφιλής...